Tiltakozás

2010.10.29. 10:20

Demokraták!

 

Függetlenül attól, hogy melyik pártra szavaztatok a választásokon és függetlenül attól, hogy mit gondoltok a kormány gazdaságpolitikai intézkedéseiről, a kormány legutóbbi tervei egy demokratánál biztosan kiverte a biztosítékot. A legtöbben (sajnos)  korunknál fogva emlékszünk arra, milyen is az, amikor egy párt egymaga akarja megmondani, mi a nép érdeke, amelyet az istenadta nem mindig ismer ugyan fel, de a Párt akkor is megvédi azt. Ez nekünk  még egyszer nem hiányzik.

 

Tiltakozzunk az Alkotmánybíróság jogkörének tervezett szűkítése ellen!

Nyilván megint fogunk kapni tiltakozó nyilatkozatokat aláírásra különböző szervezetektől, eddig is láthattuk, hogy ezek mit érnek.

Írjatok levelet a saját választókerületetek egyéni országgyűlési képviselőjének, ha az Fideszes vagy KDNP-s, hogy ne szavazzák meg az alkotmánybíróságot érintő javaslatot!  Csak kevés képviselőt kell meggyőzni ahhoz, hogy ne legyen meg a kétharmad, de ehhez sok levél szükséges a választóktól, és gyorsan kell lépni, mielőtt a parlament lezavarja a szavazást.

 

 A képviselők listája az alábbi linkeken érhető el, legtöbbjük nevére kattintva e-mail címet is találtok:

 

Fidesz: http://www.parlament.hu/internet/insurl/ogy_kpv.kepv_rip?p_ckl=39&p_call_mod=%23KEPV_RIP_DATE&p_mezo=null&p_sorrend=null&p_biz=null&p_head=N&p_pcs=7

KDNP: http://www.parlament.hu/internet/insurl/ogy_kpv.kepv_rip?p_ckl=39&p_call_mod=%23KEPV_RIP_DATE&p_mezo=null&p_sorrend=null&p_biz=null&p_head=N&p_pcs=8

 


A bejegyzés trackback címe:

https://charta.blog.hu/api/trackback/id/tr32407264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása