Az exminiszterelnök, a szocialista párt egykori elnöke – jelenleg országgyűlési képviselője – azt mondja: nem követett el bűnt, ártatlan abban, amit politikailag terhére ró a kormány. De számít arra, hogy hamarosan elindul ellene az eljárás a sukorói telekcsere ügyében. Beszél arról is, mi a szándéka saját platformjával az MSZP-ben, s miért gondolja úgy: csakis egy balközép szövetség válthatja le a Fideszt. Egyébként pedig már két hete vár arra, hogy azonnali kérdését – „Miniszterelnök úr, ön fél?” – feltehesse a parlamentben személyesen Orbán Viktornak.
 
KARÁCSONY ÁGNES interjúja.

- Mitől is félne a miniszterelnök?

– Orbán Viktor önmagától fél. A túlzott magabiztosság, az önkontroll elveszítése előhozhatja az emberből a legrosszabb énjét.

Az interjú folytatása a 168 óra online-on olvasható:

http://www.168ora.hu/itthon/allok-elebe-interju-gyurcsany-ferenccel-64974.html

A bejegyzés trackback címe:

https://charta.blog.hu/api/trackback/id/tr362469731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giulini 2010.11.24. 12:00:14

Többen azt hányják a szemére Gyurcsány Ferencnek, hogy az interjúban elhangzott szavai provokatívak! Én nem így látom, hiszen hívei azon aggódnak mi lesz vele. Orbán Viktor legalább 2 választási igéretét be akarja tartani, az egy kulcsos adót és Gyurcsány letartóztatását, ez világosan látszik minden kommunikációból. A Heti Válasz precedenseket is talált nyugati országokban, vezető politikusokról. Csakhogy Gyurcsány nem csalt, nem lopott,nem fogadott el pénzt! De egy diktatórikus jellegű kormány végül is mindent megtehet. Nem tesz magának se jót, ha mártirt csinál a miniszterelnökből, de néha kételkedem józan megitélésükben. Egy biztos, ha valóban cirkuszt akar rendezni a népnek, hát nem lesz benne köszönet!
süti beállítások módosítása